Cases & Lacambra és una Firma legal internacional orientada al Client, la vocació és la d’oferir el millor assessorament integral en l’àmbit del dret dels negocis. La Firma, amb presència a Europa i Amèrica, compta amb una trajectòria especialment reconeguda en operacions complexes que involucren al sector financer, situacions especials, regulació dels mercats financers, disputes transfrontereres així com en transaccions amb un component fiscal d’especial rellevància.

El nostre assessorament es centra a donar solucions a mida als nostres Clients, entre els quals es troben institucions financeres, empreses de serveis d’inversió, fons d’inversió, family offices, conglomerats empresarials i particulars amb alt poder d’inversió.

La Firma compta amb equips de professionals altament qualificats, orientats a l’excel·lència i amb vocació global i internacional.

Notícies i Esdeveniments

Cases&Lacambra incorpora dos nous socis a Espanya per enfortir l’àrea de Corporate & M&A de la Firma

Els nous socis són Lucas Palomar, qui liderarà la pràctica a Espanya, i Bojan Radovanovic.

Els equips de Serveis Financers i Immobiliari han estat reconeguts per The Legal 500

L’analista internacional destaca la tasca dels socis responsables de les pràctiques, Daniel botiga a Immobiliari, i Miguel Cases i Toni Barios, en Financer, així com d’Ernesto Lacambra, com a líder d’una de les operacions més destacades de l’any passat per a la Signatura.

El directori internacional Leaders League ha inclòs a Cases&Lacambra com a firma recomanada a Espanya en Litigation i Arbitration

L’equip, liderat pel soci Luis Cordón, aconsegueix estar inclòs al rànquing per segon any consecutiu

Chambers Europe reconeix a 4 advocats de Cases & Lacambra

Així, Ernesto Lacambra (Tax Barcelona); Marc Ambrós (General Business Law Andorra) i José María ALFIN (General Business Law Andorra) s’uneixen com recodnized practitioners i Up & Coming, sumant-se també a Miguel Cases, soci codirector, que manté el seu reconeixement a Banda 3 (General Business Law Andorra) en aquesta nova edició.

Cases&Lacambra celebrar el 28 de febrer un esmorzar de treball

Per tractar els nous reptes reguladors de les entitats financeres andorranes i l’impuls del finançament estructurat

Premis i reconeixements